Bloemendalsestraat Amersfoort

Archive

Bloemendalsestraat Bloemendalsestraat Bloemendalsestraat Bloemendalsestraat Bloemendalsestraat Bloemendalsestraat Bloemendalsestraat Bloemendalsestraat Bloemendalsestraat Bloemendalsestraat Bloemendalsestraat Bloemendalsestraat Bloemendalsestraat Bloemendalsestraat Bloemendalsestraat Bloemendalsestraat Bloemendalsestraat Bloemendalsestraat Bloemendalsestraat Bloemendalsestraat Bloemendalsestraat Bloemendalsestraat Bloemendalsestraat Bloemendalsestraat

Amersfoort
Bloemendalsestraat

  • Price € 1,950excl.
  • House type-
  • Bedrooms3
  • DistrictConinckstraat
  • Available atNow
  • G/W/Lexclusief
  • Deposit€3,900
Contact us Print page

Description

Op een prachtige locatie in de historische binnenstad van Amersfoort ligt deze sfeervolle en goed gerenoveerde woning welke gebruikt kan worden voor een combinatie van wonen (ca. 121m2) en werken (ca. 46m2) in één pand. Beneden bevindt zich een ideale praktijk- of kantoorruimte aan huis voorzien van een mooie keuken en toilet. Boven kan men wonen in een ruime bovenwoning met mooi uitzicht die beschikt over twee en eventueel drie slaapkamers.

Gelegen in één van de leukste straten van het centrum. De Bloemendalsestraat. Wat is er heerlijker om de deur uit te stappen en je meteen te bevinden tussen de karakteristieke oude panden, de grachten. De gezellige pleinen met uitnodigende terrassen, leuke (winkel-) straatjes en restaurantjes? En de markt op zaterdag.
Om de hoek ligt het fraaie Zocherplantsoen, een heerlijk park voor een wandeling of een stukje joggen. Het Centraal Station ligt op loopafstand en de uitvalswegen liggen binnen handbereik. Parkeren kan direct achter de woning middels een vergunning.
Indeling:
Begane grond.
Middels een klein halletje komt men in een ruime en lichte ruimte die bedrijfsmatig gebruikt zou kunnen worden: praktijkruimte, kantoor, showroom, atelier, de mogelijkheden zijn legio. Achterin de ruimte bevindt zich een open keuken en in het halletje een toilet en wastafel, tevens de trap naar de eerste etage.
Eerste verdieping:
De eerste verdieping bestaat uit een halletje van waaruit men toegang heeft tot een tweede keuken, een tweede toilet, de moderne badkamer met inloopdouche en de grote vierkante huiskamer met uitzicht op de Bloemendalsestraat middels twee grote ramen. In de huiskamer ook de open trap naar de tweede etage.
Tweede verdieping:
Deze is ingedeeld met twee slaapkamers, de slaapkamers zijn licht en netjes afgewerkt. De slaapkamer aan de voorkant beschikt over een inloopkast en uitzicht over het oude centrum. Vanuit het halletje kan men de zolder middels een vlizo-trap bereiken. Deze kan dienen voor opslag of eventueel een kleine derde slaapkamer.
Bijzonderheden:
De woning kan worden gebruikt voor een combinatie van wonen en werken.
Overige informatie:
- Huurprijs exclusief gebruik van g/w/e en overige heffingen;
- Waarborgsom 2 maanden huur;
- Huurovereenkomst voor maximaal twee jaar;
- Een credit check is onderdeel van selectie-/toewijzingsprocedure;
- Voorbehoud goedkeuring verhuurder.
- Parkeervergunning kan worden aangevraagd bij de Gemeente Amersfoort
- Beschikbaarheid op korte termijn.
Voor meer informatie over deze woonruimte met kantoor-/praktijkruimte mail naar ons: info@regiovastgoedmakelaars.nl.
* Alle rechten voorbehouden.

<< Back to search