Erasmusstraat Amersfoort

Leased

Erasmusstraat Erasmusstraat Erasmusstraat Erasmusstraat Erasmusstraat Erasmusstraat Erasmusstraat Erasmusstraat Erasmusstraat Erasmusstraat Erasmusstraat Erasmusstraat Erasmusstraat Erasmusstraat Erasmusstraat Erasmusstraat Erasmusstraat Erasmusstraat Erasmusstraat Erasmusstraat Erasmusstraat Erasmusstraat Erasmusstraat Erasmusstraat Erasmusstraat Erasmusstraat Erasmusstraat Erasmusstraat Erasmusstraat Erasmusstraat Erasmusstraat Erasmusstraat Erasmusstraat Erasmusstraat Erasmusstraat Erasmusstraat Erasmusstraat

Amersfoort
Erasmusstraat

  • Price € 1,995excl.
  • House type-
  • Bedrooms3
  • District-
  • Available atNow
  • G/W/Lexclusief
  • Deposit€1,995
Contact us Print page

Description

Heerlijke lichte, uitgebouwde, ruime en luxueuze woning, deze woning beschikt zelfs over een lift, geen traplift maar een echte lift, dus ideaal voor iemand die slecht ter been is of zich zelfs in een rolstoel voortbeweegt maar ook voor gezinnen natuurlijk.
Opvallend bij deze woning is de hoeveelheid ruimte die de woning biedt en de schitterende onderhoudsvrije tuin met zowel aan het huis vast als achterin de tuin twee heerlijke plekken om overdekt te kunnen zitten en genieten.

En dat in de volgroeide, ruim opgezette groene wijk Zielhorst, op loopafstand van het treinstation, scholen, winkels, sportcentra en heel veel andere voorzieningen. Op tien minuten fietsafstand van de historische binnenstad van Amersfoort.
En binnen vijf minuten bent u met de auto op de A28 of de A1 richting Utrecht, Amsterdam, Apeldoorn of Zwolle.

Beschrijving begane grond:
De ruime entree geeft toegang tot de keuken en de woonkamer, de garage en de eerste verdieping. De half open keuken, voorzien van alle benodigde kwaliteits inbouwapparatuur, geeft u de ruimte om lekker te kokkerellen en biedt tevens uitzicht en toezicht op de straat. Vanuit de keuken komt u in de royale, brede woonkamer met een fantastisch uitzicht op de heerlijke groene achtertuin. De ruime woonkamer, voorzien van openhaard en inbouwspots is aan de tuinzijde voorzien van dubbele openslaande deuren en heeft een elektrisch zonnescherm. De lift is gesitueerd aan de zijkant van het huis aan de huiskamer vast.
De overkapping zorgt voor een naadloze aansluiting tussen de woonkamer en de fijne tuin.
Van het vroege voorjaar tot het late najaar is het er heerlijk toeven, zeker met de aanwezige overkapping en tuinhuis met glazen pui. Ook bij regenachtig weer kunt u heerlijk buiten zitten en genieten van de tuin. De combinatie van deze elementen bezorgt u een permanent vakantiegevoel in eigen woning.

De ruime garage, inpandig te bereiken, van maar liefst twintig vierkante meter is een ideale ruimte voor hobby's, werk aan huis, stallingsruimte of wat uw voorkeur ook maar heeft.

Beschrijving eerste etage:
Via de draaitrap in de toren, of u neemt de lift natuurlijk, komt u op de eerste verdieping met een ruime overloop, vanuit hier bereikt u de luxueuze badkamer , een kleinere slaapkamer en de zeer ruime master bedroom (voorheen 2 kamers) met grote kamer die gebruikt wordt als walk-in closet maar ook als slaapkamer gebruikt kan worden.
De badkamer met veel lichtinval, openslaand raam en vloerverwarming, is voorzien van ligbad, douchehoek en dubbele wastafel.

Opmerkingen / aanvullingen:
- Royale woning met drie slaapkamers en échte lift
- Ruime, groene onderhoudsvrije tuin.
- De woning beschikt reeds over zonnepanelen wat de energierekening fors zal verlagen
- Heerlijke openhaard met elektrisch te bedienen voorzetscherm
- Fijne buurt met alle voorzieningen en vlakbij het station
- Parkeren op eigen oprit.
- Maximale huurtermijn 24 maanden in eerste instantie

* Collegiale verhuur. Voor meer informatie en bezichtigingen neem contact op met
Domica Amersfoort / 033-4632499

<< Back to search