Watersalamander Amersfoort

Leased

Watersalamander Watersalamander Watersalamander Watersalamander Watersalamander Watersalamander Watersalamander Watersalamander Watersalamander Watersalamander Watersalamander Watersalamander Watersalamander Watersalamander Watersalamander Watersalamander Watersalamander Watersalamander Watersalamander Watersalamander Watersalamander Watersalamander Watersalamander Watersalamander Watersalamander Watersalamander Watersalamander Watersalamander Watersalamander Watersalamander Watersalamander

Amersfoort
Watersalamander

  • Price € 1,175excl.
  • House type-
  • Bedrooms2
  • Districtwaterkwartier
  • Available atNow
  • G/W/Lexclusief
  • Deposit€1,250
Contact us Print page

Description

Royaal 3 kamer appartement met lift, berging en eigen parkeerplaats in ondergrondse parkeergarage. Het appartement is gelegen op de 3e woonlaag van een markant appartementencomplex en heeft een riant balkon / loggia op het noordoosten. Bouwjaar 2000. De woonoppervlakte bedraagt ca. 90 m². Het appartement ligt op een schitterende locatie in de ruim opgezette waterwijk van Niewland. De woning heeft een berging en parkeerplaats in de onderbouw.

Indeling:
Entree complex met glazen schuifdeuren, intercomtableau met videofoon installatie, brievenbussen, trapopgang en lift.

3e verdieping
Lifthal met toegang het appartement; Entree woning, T-vormige hal met meterkast, toilet met fontein, stookruimte met daarin de CV opstelling en unit van de mechanische ventilatie, wasruimte met wasmachine aansluiting en diverse bergruimte en vanuit de hal toegang tot de diverse verblijfsruimten. Ruime woonkamer met uitkragende erkerpartij aan de voorzijde alwaar u zeer fraai uitkijkt over de omgeving; aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de eetkamer en de keuken welke in een hoekopstelling is uitgevoerd met z.g.a.n. apparatuur zoals koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het balkon. Er zijn 2 slaapkamers aanwezig. Badkamer met wastafel, douche en een ligbad.

Bijzonderheden:
- Gunning eigenaar
- Beschikbaar voor maximaal 18 maanden. Langer in overleg.
- De servicekosten bedragen € 65,--per maand
- De huurprijs inclusief servicekosten, stoffering en parkeerplaats in de garage bedraagt dan ook € 1.250,-- per maand
- De huurprijs is exclusief gas, water, elektra, tv en internet
- Borg is één maand huur

** Bijgevoegde plattegrond is van een ander gelijksoortig appartement en ter indicatie.


Mail voor meer informatie naar info@regiovastgoedmakelaars.nl of bel 033-4632499

<< Back to search