Zeelt Amersfoort

Verhuurd

Zeelt Zeelt Zeelt Zeelt Zeelt Zeelt Zeelt Zeelt Zeelt

Amersfoort
Zeelt

  • Prijs € 1.155,-excl.
  • Categorie-
  • Slaapkamers2
  • Buurt/wijk-
  • Aanvaarding perDirect
  • G/W/Lexclusief
  • Borg€1.250,-
Reageer op dit huis Print pagina

Beschrijving

Ruime woning met dakterras, berging en parkeerplaats, in een groene leefomgeving.

LET OP: woning wordt op dit moment opgefrist, foto's wijken af van de werkelijkheid

Heerlijk licht en fraai gelegen appartement aan de Zeelt te Amersfoort. Sinds de bouw in 2001 zijn deze appartementen zeer geliefd: de comfortabele groene leefomgeving en heerlijke ruimte in het appartement zijn namelijk uniek in Amersfoort! De woning verkeert in goede staat en is uitermate netjes bewoond. In combinatie met het heerlijk zonnige terras en de ligging centraal in Nederland is dit een niet te missen kans! Veel starters, singles en stelletjes weten dan ook hun weg te vinden naar deze woontoppers.

Deze multifunctionele woning is zeer praktisch ingedeeld: op de begane grond bevindt zich de kantoorruimte aan huis, die ook als slaapkamer te gebruiken is. De badkamer en het separate toilet zorgen voor het compleet maken van het plaatje. Op de 1ste verdieping beschikt de woning over een ruim woongedeelte (ca. 25 m²) met heerlijk uitzicht en de moderne keuken voorzien van diverse nieuwe inbouwapparatuur. Naast de begane grond beschikt ook de 2de verdieping over een ruim bemeten slaapkamer en een heerlijk dakterras. Met de berging en parkeerplaats in de kelder heeft de woning werkelijk alles wat de moderne woningkoper te wensen heeft.

Zoekt u een goed onderhouden en ruim appartement met een heerlijke ligging in centraal Amersfoort? En heerlijk dakterras met uitzicht over het groen? Neem dan volledig vrijblijvend een kijkje bij deze heerlijke woning.


Bijzonderheden:
- Beschikbaar voor minimaal 12 maanden, beschikbaar per 1 oktober, in overleg eerder
- Huurprijs incl Servicekosten en Parkeerplek is 1250,00, exclusief G/W/L
- Geen huisdieren toegestaan in woning
- Riant zonneterras op het zuiden
- Gunning eigenaar
- Geen woningdelers

Collegiale verhuur met Domica Amersfoort, meer info of bezichtigen bel 033-4632499 of mail amersfoort@domica.nl

<< Terug naar zoekresultaten