Duimstraat 69 Echtenerbrug

Sold

Duimstraat 69 Duimstraat 69 Duimstraat 69 Duimstraat 69 Duimstraat 69 Duimstraat 69 Duimstraat 69 Duimstraat 69 Duimstraat 69 Duimstraat 69 Duimstraat 69 Duimstraat 69 Duimstraat 69 Duimstraat 69 Duimstraat 69 Duimstraat 69 Duimstraat 69 Duimstraat 69 Duimstraat 69 Duimstraat 69 Duimstraat 69

Echtenerbrug
Duimstraat 69

  • Price € 179,500 k.k.
  • House typeSingle-family home
  • Bedrooms3
  • District-
Contact us Print page

Description

Vrijstaande woning op de hoek van de Duimstraat en De Veenscheiding met uitzicht op de brug die gezellige toeristendorpen Echtenerbrug en Delfstrahuizen verbindt. Vlakbij open water en strand gelegen. Op loopafstand van het Tjeukemeer. Op deze hoekkavel van ca. 140m2 bevindt zich tevens een ruime garage.


Indeling
Begane grond; entree, hal, vaste trap naar de 1e verdieping, toilet, meterkast, provisiekelder en doorgang naar woonkamer. Knusse woonkamer met erker en houten vloer. Authentieke schouw met rookafvoerkanaal voor een gashaard. Gesloten keuken, recent geplaatst met o.a. 4-pits gasfornuis met afzuigkap en wokbrander, vaatwasser, oven en koelkast. Tevens zit in de keuken de wasmachineaansluiting en is er ook plaats voor een droger.
Op de begane grond bevindt zich ook de badkamer met inloopdouche en wastafel.
1e-etage; bereikbaar middels vaste trap, overloop en toegang tot de drie slaapkamers met laminaatvloeren. Twee slaapkamers aan de achterzijde van ca. 8m² en 9m² en één ruime slaapkamer aan de voorzijde van ca. 16m² met toegang [deur met dubbele beglazing] naar het balkon.
2e-etage; ruime zolder/berging.


Overige informatie
Bouwjaar 1935.
Houten kozijnen, prima staat en in de verf.
Benedenverdieping volledig dubbele beglazing.
Schouw met actief rookafvoerkanaal voor gaskachel.
Ruime houten garage, onlangs geverfd.
CV HR combi-ketel 2007, REMEHA.
Supermarkt en winkels in de straat.
Vlakbij het water [Tjeukemeer], haven en strand.
Aanvaarding in overleg.

<< Back to search