Huren

Bent u op zoek naar woonruimte voor een korte of lange periode voor uzelf of voor een werknemer? Geen punt, bij ons vindt u namelijk de woonruimte die u zoekt! Vanuit onze expertise zorgen wij voor een goede match tussen vraag en aanbod.

U kunt zich kosteloos bij ons inschrijven als woningzoekende. Op onze website vindt u al ons aanbod van huurwoningen. Ziet u een woning die u graag wilt bezichtigen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Indien u uw wensen aan ons doorgeeft, kunnen wij kijken of er een passende woning binnen ons aanbod beschikbaar is.

Gratis inschrijven

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, vragen wij u een inschrijfformulier in te vullen zodat wij op de hoogte zijn van uw woonwensen.

Na inschrijving kunt u onbeperkt de beschikbare woningen bezichtigen en wordt u begeleid door één van onze deskundige vastgoedadviseurs.

Voorwaarden woningzoekende

Zodra u uw woning heeft gevonden, vragen wij u naar een aantal bescheiden. Wij vragen deze gegevens om een inschatting te maken van uw situatie en wij gebruiken ze voor het opstellen van de huurovereenkomst.

Wij vragen van u de volgende bescheiden:

 • Compleet ingevuld inschrijfformulier met acceptatie algemene voorwaarden
 • Geldig legitimatiebewijs
 • Kopie meest recente salarisspecificatie
 • Kopie bankafschrift met aantoonbaar laatst verdiende salaris
 • Kopie van uw arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring
 • Uittreksel KvK incl. financieel jaaroverzicht van de laatste twee jaar met accountantsverklaring*

*Uitsluitend van toepassing op zelfstandig ondernemers.

Betalingsvoorwaarden* bij acceptatie van huurruimte:

 • Eén maand huur aan borg
 • Huursom van de eerste betaalperiode
 • Mogelijk éénmalige verhuurkosten t.h.v. van maximaal € 175,- incl. BTW
  (heffing voor verhuurder, dit zijn geen bemiddelingskosten aan Regio Vastgoedmakelaars.)

*Genoemde verhuurkosten dienen vóór of uiterlijk tijdens het ondertekenen van de huurovereenkomst aan de Regio Vastgoedmakelaar te worden voldaan. De Regio Vastgoedmakelaar int deze kosten voor de verhuurder. Zie 'verhuurkosten' voor meer informatie.
*De borg- en huursom dienen vóór de sleuteloverdracht te worden voldaan.
*Borgsom ontvangt u na de huurperiode retour van de verhuurder/beheerder, indien alle bepalingen uit de huurovereenkomst zijn nagekomen.

Verhuurkosten

Verhuurkosten zijn door de huurder te betalen kosten voor werkzaamheden die de verhuurder maakt en/of laat uitvoeren bij het opnieuw verhuren van leeg gekomen woningen. Denk daarbij aan kosten voor het opmaken van het huurcontract of voor het rondleiden van aspirant-huurders door de woning. Meer informatie omtrent deze kosten kunt u vinden op de website van Rijksoverheid.