Missie & visie

Regio Vastgoedmakelaars is een onderneming die ontstaan is door passie en toewijding voor vastgoed en ondernemerschap, alsmede door jarenlange ervaring in de vastgoedbranche.

Wij zien onze cliënten in de eerste plaats als individueel persoon en pas daarna als klant. Dit wordt helaas vaak vergeten in het huidige bedrijfsleven. Onze missie is dan ook om de persoon zelf centraal te stellen en meer betrokken te zijn bij uw gevoel als mens, uw gevoel voor vastgoed en uw gevoel bij het begrip; 'wonen'.

Graag willen wij van u weten wat uw wensen en behoeften zijn op het gebied van woongelegenheid en/of werklocatie, zodat wij deze kunnen vertalen naar het vinden van een woning en/of bedrijfsruimte die hierop aansluit. Tevens willen wij assisteren bij het nemen van adequate beslissingen bij het [ver-]huren en/of [ver-]kopen van uw woning of bedrijfspand.

Verbintenis door coöperatie; door samen te werken met anderen leer je van de andere persoon, maar leer je tevens over jezelf. Ook dat is onderdeel van onze missie; samen werken aan samenwerken.

Regio Vastgoedmakelaars biedt u een unieke combinatie van grondige analyse en innovatieve visie. De volgende pijlers zetten onze koers uit:

  • Allereerst kiezen wij voor een persoonlijke en actieve benadering naar onze opdrachtgevers.
  • 100% klanttevredenheid. Feedback is essentieel voor succesvol ondernemen.
  • Onze diensten in stand houden, uitbreiden en continu vernieuwend blijven om zo een nog grotere doelgroep te bereiken.
  • Een geschikte woning vinden voor al onze woningzoekenden. Door de samenwerking met onze partners kunnen wij onze diensten nog verder completeren en verbreden, om zo ook ons draagvlak te vergroten.
  • Wij werken iedere dag aan een betere toekomst voor onze klanten, zodat zij met tevredenheid hun nieuwe onderkomen betrekken en wij onszelf kunnen blijven ontwikkelen.
  • Wij creëren toegevoegde waarde voor onze klanten. Dit doen we door bijvoorbeeld persoonlijke service, het leveren van maatwerk-diensten, inspirerende verhalen en doordat wij ons verplaatsen in u, want empathie is van groot belang.
  • Wij zullen ons steeds verder ontwikkelen en nieuwe manieren van zakendoen creëren met als doel de omvang van onze onderneming te vergroten.

‘Bestemming is geen kwestie van kans, maar van keuze.’