Klarinet Soest

Verhuurd

Klarinet Klarinet Klarinet Klarinet Klarinet Klarinet Klarinet Klarinet Klarinet

Soest
Klarinet

  • Prijs € 725,-excl.
  • CategorieAppartement
  • Slaapkamers1
  • Buurt/wijkOverhees
  • Aanvaarding perDirect
  • G/W/Lexclusief
  • Borg€-
Reageer op dit huis Print pagina

Beschrijving

In een gezellig en comfortabel seniorencomplex 'De Vijverhof' gelegen. Ruim 2-kamer 50+ appartement. Het complex ligt in een goede wijk [Overhees] en de appartementen hebben een fraai uitzicht. Dit appartement ligt aan de vijverzijde en beschikt over een tuin. Bent u op zoek naar een seniorenwoning met service en zorg naar wens - en met ook genoeg vertier? Dit complex heeft het allemaal, naast het feit dat u zich meer dan welkom zult voelen.

Indeling
Verdieping; hal, berging, badkamer met douche, wasbak en toilet. Lichte woonkamer van 27m2 met schuifdeur naar de tuin, open keuken met voldoende kastruimte en een elektrische kookplaat. Verder is er 1 slaapkamer [17m2].

Services in het complex; huismeester, bewonersadviseur, lift aanwezig, fietsenstalling, fysiotherapeut, bibliotheek, pedicure, alarmering, aparte logeerruimte, wasserette, kiosk en recreatieruimte.

Overige informatie
Op begane grond gelegen
Kale huur € 725,00
Bruto huur € 863,00
Servicekosten € 138,00
Subsidiabele huur is niet van toepassing
Toewijzing SBBS
Energielabel C
Voorwaarden Maximaal 2 personen, Bestemd voor personen vanaf 50 jaar
Bijzonderheden: Serviceflat: huismeester, bewonersadviseur, lift, logeerkamer, bibliotheek, pedicure, alarmering, recreatieruimte, balkon. Incl. stookkosten en water, excl. elektra.

Aanbieder seniorencomplex:stichting SBBS
Kijk ook op www.sbbs.nl voor het actuele aanbod en voorwaarden. Foto's en prijzen van het object kunnen ter indicatie zijn en wijken soms af van de huidige staat.

<< Terug naar zoekresultaten