Fabriekstraat Utrecht

Sold

Fabriekstraat Fabriekstraat Fabriekstraat Fabriekstraat Fabriekstraat Fabriekstraat Fabriekstraat Fabriekstraat Fabriekstraat Fabriekstraat Fabriekstraat Fabriekstraat Fabriekstraat Fabriekstraat Fabriekstraat Fabriekstraat Fabriekstraat Fabriekstraat Fabriekstraat Fabriekstraat

Utrecht
Fabriekstraat

  • Price € 245,000 k.k.
  • House typeSingle-family home
  • Bedrooms2
  • District2e Daalsebuurt
Contact us Print page

Description

De Fabriekstraat is gelegen in de 2e Daalsebuurt, op loop-/fietsafstand van het centrum van Utrecht. De wijk is enorm opgeknapt met o.a. leuke lunch en koffietentjes. Supermarkten en groenvoorziening om de hoek.

Deze charmante tussenwoning met tuin, hoge plafonds en ruime tuin is snel beschikbaar voor levering indien gewenst.

Indeling
Begane grond: entree, gang met meterkast. Deur naar de ruime en lichte woonkamer. De achterkamer is over de volle breedte en heeft een vaste kast en doorgang naar de keuken. De keuken is basis, met kasten en spoelbak, geen apparatuur. Aan de achterzijde van de aanbouw bevindt zich het toilet en doorgang naar de achtertuin (gelegen op Oost/Zuid-Oosten).

1e Verdieping: vaste trap vanuit de hal naar de overloop met aan de voor- en achterzijde een ruime slaapkamer. Tussen de slaapkamers in is de badkamer gelegen. Deze is ruim opgezet en heeft een douche, wasbak en ruimte voor de wasmachine.

Zolderverdieping: Vliering bereikbaar via vlizo-trap te gebruiken als berging en hier is de CV-installatie opgesteld (ATAG, bouwjaar 2014, eigendom).

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1889
- Perceeloppervlakte: ca. 71m2
- Woonoppervlakte: ca. 75m2 (conform BAG-registratie, niet ingemeten)
- Geen plattegrond beschikbaar
- Houten kozijnen en grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
- Elektra schakelkast aanwezig.
- Verwarming en warm water door middel van cv-combiketel.
- Oplevering in overleg, kan snel.

* COLLEGIALE VERKOOP VIA ROTSVAST UTRECHT VERKOOP. MEER INFO OF BEZICHTIGEN? https://www.rotsvast.nl/eengezinswoning-utrecht-tweede-daalsebuurt-fabriekstraat-68209/

<< Back to search