Herenweg Utrecht

Leased

Herenweg Herenweg Herenweg Herenweg Herenweg Herenweg Herenweg Herenweg Herenweg Herenweg Herenweg Herenweg Herenweg Herenweg Herenweg Herenweg Herenweg Herenweg

Utrecht
Herenweg

  • Price € 1,550excl.
  • House type-
  • Bedrooms2
  • DistrictPijlsweerd-Zuid.
  • Available atNow
  • G/W/Lexclusief
  • Deposit€1,550
Contact us Print page

Description

In het bruisende hart van Utrecht, tussen Oudenoord en Amsterdamsestraatweg en op steenworp afstand van het centraal station en stadscentrum, bieden wij een leuk 3 kamer benedenwoning met tuin en schuur aan. Dit appartement is 2.5 jaar geleden volledig gerenoveerd. Top locatie en ontzettend fijne plek om te wonen!

Indeling:
Entree, hal, vanuit de hal kun je alle vertrekken bereiken, te beginnen bij de ruime en lichte l-vormige woonkamer. Aan de achterzijde ligt de half open keuken met alle gemakken als vaatwasser, elektrisch koken, combi-magnetron en voldoende kastruimte. Vanuit de keuken is tevens een kelder bereikbaar. Vanuit de woonkamer en keuken is de achtertuin te bereiken met aansluitend een stenen schuur met elektra en water waar tevens de wasgelegenheid zich bevindt. Er is ruimte voor fietsen en eventueel een motor (zonder koffers o.d.). Je kunt namelijk achterom komen. Verder is er doorloop naar een grote gezamenlijk binnentuin van omwonenden daardoor heb je niet direct inkijk en zit je behoorlijk vrij.

Vanuit de centrale hal kun je naar de 2 slaapkamers. 1 aan voorzijde (kleinere) met eigen wastafel en aan de achterzijde de grote met openslaande deuren naar de tuin. Separaat toilet en badkamer met douche en wasbak.
Tevens een trapkast aanwezig.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar per 1 april 2021
- Contract duur max. 24 maanden
- Borg één maand huur.
- Gestoffeerd (met vloer)
- Huurprijs is exclusief voorzieningen als g/w/l etc.
- Woningdelers mogelijk, uitsluitend fulltime werkend en max 2 pers.
- Gunning verhuurder.

Meer informatie of bezichtigen? Mail: info@regiovastgoedmakelaars.nl / 085 - 4015919

<< Back to search