De Kaneel Woudenberg

Leased

De Kaneel De Kaneel De Kaneel De Kaneel De Kaneel De Kaneel De Kaneel De Kaneel De Kaneel De Kaneel De Kaneel De Kaneel De Kaneel De Kaneel De Kaneel De Kaneel De Kaneel De Kaneel De Kaneel De Kaneel

Woudenberg
De Kaneel

  • Price € 1,195excl.
  • House type-
  • Bedrooms4
  • District-
  • Available atNow
  • G/W/Lexclusief
  • Deposit€1,195
Contact us Print page

Description

Tegen het centrum van Woudenberg, in een kindvriendelijke wijk nabij diverse basisscholen, provinciale wegen, Amersfoort en sportfaciliteiten is deze goed afgewerkte HOEKWONING beschikbaar voor de verhuur. De woning heeft een zonnige achtertuin en een stenen berging voor voldoende opslagmogelijkheid.Indeling:

Entree, toilet, trap naar eerste verdieping, gezellige en ruime woonkamer met grote schouw. Recent vernieuwde keuken v.v. fornuis, afzuigkap en magnetron. De koelkast dient zelf geplaatst te worden. Vanuit de keuken een deur naar de zeer zonnige en grote achtertuin. Eerste verdieping:

Via de trap kunt u de eerste verdieping bereiken, hier treft u de royale ouderslaapkamer aan met zonnig balkon, de overige twee slaapkamers zijn iets kleiner. De badkamer v.v. douche en wasbak is ook gesitueerd op deze verdieping. Tweede verdieping: Middels de vaste trap kunt u de tweede verdieping betreden. U komt eerst in de voorzolder terecht waar de aansluiting voor de wasmachine aanwezig is. Verder doorlopend komt u in de zolderkamer terecht welke tevens kan dienen als slaapkamer.

Bijzonderheden:

- Gunning eigenaar

- Per 01-09-2020 beschikbaar

- De woning wordt verhuurd exclusief gas, water, elektra, tv, internet en gemeentelijke belastingen

- Eigen parkeerplaats

- Te huur voor maximaal 24 maanden
- Energielabel (voorlopig) D
Voor meer informatie over deze huurwoning in Woudenberg, bel +31(0)33-4632499.

<< Back to search