Verhuren

Heeft u woningen in uw portefeuille als belegging of bent u een particulier die uw te koop staande woning niet verkocht krijgt maar uw nieuwe woning al betrokken heeft? Bij Regio Vastgoedmakelaars, verhuren wij uw woning. Wij zorgen voor de perfecte match tussen verhuurder en huurder.

Tevens komen wij graag langs voor een advies op maat.

Wat kunnen wij voor uw betekenen?

  • Verhuuradvies
  • Opname van uw woning
  • Fotoreportage met aanbiedingstekst van uw object
  • Adverteren en presenteren van uw object op onze website
  • Verzorgen van bezichtigingen
  • Het aanleveren van een geschikte huurder
  • Opstellen professionele huurovereenkomst.
  • Beheren van uw vastgoed

Verhuurpakket

Wij maken het u als verhuurder makkelijker. U heeft als verhuurder keus uit twee verschillende verhuurpakketten. De pakketten zijn opgebouwd uit verschillende producten en diensten. Kiest u voor het 'standaard pakket', dan zorgen wij voor de presentatie van uw woning en gaan wij op zoek naar een geschikte huurder om zo een geslaagde huurbemiddeling tot stand te brengen. Ook kunt u kiezen voor het 'compleet pakket'. Dit pakket bestaat uit dezelfde diensten als die uit het 'standaard pakket' maar dan verzorgen wij ook het beheer van uw vastgoed [inspecties, incasseren van huurpenningen, arrangeren van onderhoudswerkzaamheden etc.], zodat u zorgeloos kunt verhuren.

Bekijk de onderstaande pakketten door erop te klikken, u ziet dan een opsomming van onze dienstverlening en wat de kosten zijn. Zo kunt u voor uzelf de juiste keuze maken.Maakt u vrijblijvend een afspraak voor kosteloos advies. Kies voor de vestiging bij u in de buurt en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen of bel direct de vastgoedadviseur uit uw regio.

In Regio Utrecht werken wij voor de verhuur samen met Rotsvast Utrecht. Rotsvast is dé grootste verhuurmakelaar van Nederland en bestaat al 30 jaar. Door deze samenwerking krijgt uw woning een grotere expansie op de online platforms waardoor wij nog eerder een geschikte huurder voor u vinden.